Personlig träning i Göteborg

Personlig träning i Göteborg

Hos Healing Motion tränar du alltid med PT enskilt i privat och lugn miljö

Healing Motion är en privat PT-studio där du alltid tränar ensam med mig som din personliga tränare. Du slipper störas av andra och vi kan lugnt fokusera på din träning utan att ta hänsyn till någon annan.

Jag använder funktionella träningsredskap såsom fria vikter, kabelmaskiner, medicinbollar, träningsband och inte minst den tyngsta vikten av dom alla, din kroppsvikt.

Såhär går det till när du vill träna med PT hos Healing Motion

Första gången vi träffas får du beskriva hur din situation ser ut i dagsläget vad gäller träning, fysisk form, kosthållning och vad det är du känner att du vill förändra.  Efter det kommer vi överens om hur mycket hjälp och stöttning du behöver av mig som personlig tränare.

Efter vårt första möte utformar jag ett träningsupplägg som vi gör tillsammans i PT-studion men du kommer även få övningar att göra själv på ett gym eller hemma om du hellre föredrar det.

Vad får jag när jag anlitar en PT hos Healing Motion?

Genom åren har jag stött på och prövat på en massa olika träningsfilosofier och kostupplägg och fått en god uppfattning om vad som faktiskt fungerar i verkligheten. När du tar steget och bokar tid för personlig träning får du tillgång till flera års erfarenheter av träning, studier och livserfarenheter som har tagit mig dit jag är idag.

Vad kan du förvänta dig av mig som PT?

Jag har såklart alltid ditt eller dina mål i fokus och planerar ett träningsupplägg efter det. Jag kommer vara rak och tydlig med hur och vad du behöver göra för att nå dit men det är samtidigt viktigt att vi har en öppen dialog om hur det ser ut för dig just nu. 
 
Förändringen ligger i dina händer och det är du som gör det största jobbet, men jag kommer hjälpa och stötta dig på vägen med all min kunskap för att du ska uppnå dina mål.

Vad ingår när du tränar med en personlig tränare?

I personlig träning ingår förutom träning, kroppsmätning, coaching om t.ex. målsättning, stretching och kostrådgivning om så önskas. Skulle det vara så att du av någon anledning inte kan göra en övning för att det gör ont eller liknande kommer jag använda kinesiologi för hitta problemet så att träningen kan fortgå.

Nå dina mål med hjälp av personlig tränare

Målet med personlig träning är att på ett effektivt och säkert sätt hjälpa dig till nya nivåer.

Jag som personlig tränare har flera års erfarenhet av olika inriktningar inom träning såsom viktnedgång, viktuppgång, muskeluppbyggnad, rehabträning eller om du vill komma igång med träning efter ett par års träningsuppehåll.

Välkommen att höra av dig så berättar jag mer!

Omdömen gällande PT Träning hos Healing Motion

Läs vad klienter har sagt om att träna med personlig tränare från Healing Motion.

Det här är träning utöver det vanliga!

Mathias har en imponerande förmåga att se vad man behöver i form av träning, behandling eller coachning. Successivt har han hjälpt mig att förstå hur kropp och själ hänger ihop, hur kropp och själ hjälper varandra till en stark helhet och motiverat mig att bibehålla styrkan och viljan att fortsätta träna. Från första början var jag mest inriktad på viktminskning och jag nådde målet med råge, men att träningen skulle innebära så mycket mer för mig som person, var en förändring som jag inte var beredd på, men som definitivt har gett mersmak.

Jag kan varmt rekommendera träning med Mathias på Healing Motion!

/Karin


Läs fler recensioner / omdömen om Healing Motion på Facebook

Personlig träning är avdragsgill friskvård

Från och med januari 2018 ingår personlig träning som avdragsgill friskvård. Detta innebär att du som arbetsgivare kan ge anställda chansen att rehabilitera eventuella skador genom träning samt skapa bättre förutsättningar att må bättre samt få ett friskare företag.

Adress och öppettider

Ejdergatan 3B
416 68 GÖTEBORG

måndag - fredag: 09:00 - 18:00

Läs mer om kinesiologi hos Healing Motion  |  Läs mer om massage hos Healing Motion  |  Läs mer om företagsmassage hos Healing Motion  |  Läs mer om personalvårdsförmån, motion och friskvård på Skatteverkets webbplats

Chatta och ta kontakt med Healing Motion