Företagsmassage i Göteborg
- Massage på jobbet

Massage på jobbet i Göteborg

Massage på jobbet är både enkelt och stressfritt då Healing Motion kommer till er och ert företag.

En av fördelarna med att en massör från Healing Motion kommer till er är att all personal lugnt kan boka in sin massage under dagen när det passar in i deras planering. Man sparar tid och energi och slipper stressa iväg ifrån sin arbetsplats.

Det enda som behövs är att ni har ett avskilt rum, t.ex. ett vilorum eller liknande, där massagen kan äga rum. Healing Motion har med allt som behövs för att utföra massage på er arbetsplats.

Såhär går det till när du vill anlita massör från Healing Motion för massage på jobbet

För att ni ska se vem jag är och att säkerställa att all berörd personal är nöjd med mina tjänster som massör, bokar vi in en dag då jag kommer till er och gör en provomgång. Detta tillfälle är förutsättningslöst både vad gäller beläggningsgrad och antal personer som bokar in sig på massage under dagen. 
 
Om alla är nöjda efter denna provomgång går vi vidare och tar ett möte där vi kommer överens om hur ofta ni vill att jag ska komma till er arbetsplats och under vilka premisser massagen kan komma att genomföras.
 
Om det är svårt att komma ifrån sina arbetsuppgifter under arbetstid går det även bra att besöka kliniken för massage hos Healing Motion. Dessa tillfällen redovisas senare månadsvis för enkelhetens skull.

Omdömen gällande Företagsmassage av Healing Motion

Läs vad klienter har sagt om att få massage på jobbet av Healing Motion.

Vi har arbetat hälsofrämjande tillsammans med Mathias i flera år och alla medarbetare är så nöjda! Han är otroligt kunnig i hur kroppen fungerar och kan även ge tips om träning och hur vi kan jobba förebyggande både på kontoret och i vår vardag.

Vi kan varmt rekommendera Mathias och uppmuntrar alla arbetsplatser att ha den här förmånen till sina anställda.

Hannah
Office Coordinator, Academic Work


Mathias är på kontoret ett par gånger i månaden och hjälper oss med våra stela muskler.

Det är en otrolig förmån att ha någon som kommer till ens arbetsplats för att ge personalen friskvård och Mathias är mycket uppskattad av alla som fått behandling av honom.

Rekommenderar honom starkt.

Lenitha
Office Coordinator, Bulten Sweden AB


Vi är så nöjda med Mathias/HealingMotion som kommer till oss varje tisdag.

Många önskar att det skulle vara fler tisdagar i veckan…

Marie-Louise
Office Service, Elof Hansson


Mathias har kommit till oss på kontoret två gånger i månaden under de senaste tre åren och vi kollegor uppskattar verkligen hans starka nypor. Han är lyhörd och mångsidig och har bred kunskap inom flera områden.

Att få tillgång till massage på jobbet är verkligen en fantastisk förmån.

Ia
Front Desk Coordinator, Advokatfirman Delphi


Vi är väldigt nöjda med Mathias som kommer till oss en gång i månaden, rekommenderas starkt!

Sanna
Office Manager, JOOL Capital Partner AB


Jag har på två olika företag haft förmånen att få hjälp från Mathias som kommit till vårt kontor veckovis. Efter flera år av problem med nackont mår jag för första gången på väldigt länge helt bra efter Mathias behandlingar! Jag fick hjälp både genom övningar och massage men även på ett djupare plan med obalanser i kroppen, sömnsvårigheter mm.

Jag kan varmt rekommendera alla företag att anlita Mathias! Mycket smidigt att få hjälp på plats på kontoret och alla mina kollegor har precis som jag bara positiva erfarenheter och har fått mycket hjälp!

Kajsa


Läs fler recensioner / omdömen om Healing Motion på Facebook

Healing Motion kommer till ditt företag och utför massage på jobbet

Företagsmassage är avdragsgill friskvård

Enligt Försäkringskassan beror drygt hälften av alla sjukskrivningar på stress och muskulära problem. Fördelarna med "Massage friskvård" är många men framför allt har det förebyggande effekter på bland annat stress och olika spänningstillstånd i kroppen.
 
Företagsmassage är ett effektivt sätt att minska företagets kostnader då ni får en piggare och friskare personal som mår bra. Ju bättre er personal mår desto mindre ”mänskliga” fel begås som i sin tur genererar bättre beslut, ökad effektivitet och färre sjukskrivningsdagar. 

"Massage friskvård" bör vara en del av ett företags friskvårdsarbete för att minska sjukskrivningsgraden och skapa ett än mer slagkraftigt företag.

Läs mer om personalvårdsförmån, motion och friskvård på Skatteverkets webbplats

Adress och öppettider

Ejdergatan 3B
416 68 GÖTEBORG

måndag - fredag: 09:00 - 18:00

Chatta och ta kontakt med Healing Motion