Friskvårdsbidrag - personlig träning, massage och kinesiologi i Göteborg

Som privatperson har du möjlighet att använda friskvårdsbidraget hos Healing Motion för alla våra tjänster, vilket inkluderar personlig träning, massage, kinesiologi och coachning. Det är en utmärkt möjlighet att investera i din hälsa och välbefinnande.

Vad är friskvårdsbidrag?

Friskvårdsbidraget är en personalvårdsförmån som erbjuds av många arbetsgivare i Sverige för att främja anställdas hälsa och välbefinnande. Bidraget ger möjlighet till anställda att använda en viss summa pengar för att betala för olika former av friskvårdsaktiviteter och tjänster. Det kan inkludera allt från personlig träning och massage till kinesiologi samt andra hälsofrämjande aktiviteter.

Friskvårdsbidraget, så här går det till

För att använda friskvårdsbidraget behöver du först kontrollera vilka regler och riktlinjer som gäller på din arbetsplats. Vanligtvis finns det en årlig summa som du kan använda, och det kan finnas vissa begränsningar när det gäller vilka typer av aktiviteter eller tjänster som är berättigade.

Riktlinjerna från Skatteverket gör det idag möjligt att använda friskvårdsbidraget för att täcka kostnaderna för Healing Motions olika tjänster såsom personlig träning, massage och kinesiologi.

Det är viktigt att notera att policyn för friskvårdsbidraget kan variera mellan olika arbetsgivare och att det är arbetsgivaren som fastställer vilka kostnader och aktiviteter som är berättigade. Därför är det alltid bra att rådfråga din arbetsgivare eller HR-avdelning för att få specifik information om hur du kan använda ditt friskvårdsbidrag.

Hur gör jag för att använda friskvårdsbidraget?

När du har klarhet i din arbetsgivares friskvårdspolicy tar du kontakt via mail eller telefon så bokar vi in en tid för antingen massage, personlig träning eller en kinesiologisk behandling.

Hur betalar jag med friskvårdsbidraget?

Beroende på din arbetsgivares regler kan det vara olika sätt att genomföra betalningen. Vissa arbetsgivare ger anställda möjligheten att lägga ut pengar för friskvårdsaktiviteter och sedan få ersättning genom att skicka in kvitton eller fakturor. Andra arbetsgivare kan ha avtal med specifika friskvårdsleverantörer, vilket innebär att betalningen görs direkt mellan arbetsgivare och leverantör.

På Healing Motions fakturor och kvitton står alla uppgifter din arbetsgivare vanligtvis behöver.

Sammanfattningsvis är friskvårdsbidraget en förmån som låter dig använda en summa pengar för att betala för olika typer av friskvårdsaktiviteter och tjänster. Så varför inte maximera värdet av ditt friskvårdsbidrag redan idag genom att utnyttja det hos Healing Motion, där du kan dra nytta av personlig träning, kinesiologi och massagebehandlingar.

Läs mer om personlig träning i Göteborg här
Läs mer om klassisk massage i Göteborg här
Läs mer om kinesiologi i Göteborg här