Pris för klassisk massage hos Healing Motion i Göteborg

Healing Motion erbjuder olika varianter av klassisk massage som syftar till att lösa spänningar och obalanser i kroppen.

Här nedan ser du pris för massagebehandling. Har du några frågor? Kontakta Healing Motion via chatten eller via e-post.

 

30 minuter

kr 450 / gång
  • 30-minuters massage är perfekt för dig som behöver en snabb och effektiv avslappning för att släppa på spänningar och förbättra blodcirkulationen i de behandlade områdena.

    Denna kortare massage är perfekt om du endast vill fokusera på antingen överkropp eller underkropp men inte har några större problem att ta hand om. Antingen läggs fokus på att mjuka upp ryggen, axlar och nacke eller om du hellre vill fokusera på baksida/ framsida lår och vader.

    Det är ett snabbt sätt att återställa energin och minska stressens påverkan på kroppen. Du kommer att känna en omedelbar lättnad och en ökad känsla av avkoppling.

55 minuter

kr 795 / gång
  • 55-minuters massage ger dig möjlighet till en mer djupgående och behandlande massage. Blodcirkulationen i hela kroppen förbättras vilket ökar syretillförseln till dina vävnader och frigör kroppens naturliga "må-bra-hormon", oxytocin. Helhetsupplevelsen minskar stressnivåerna och stärker immunförsvaret. Efter behandlingen kommer du också känna dig lugnare och mer energifylld.

    Denna längre massage lämpar sig också för dig som har mer specifika problemområden du behöver hjälp med. Det kan till exempel vara smärtor eller trötthet i ländryggen, huvudvärk, höftproblem eller axelproblem. Det går såklart bra att boka in en längre massage för en mer bestående avslappnande verkan i muskulaturen också.

 

Massage och friskvårdsbidrag

Visste du att du kan använda friskvårdsbidraget för massage? Använd friskvårdsbidraget hos Healing Motion och ge din hälsa en extra boost.

Läs mer om friskvårdsbidrag hos Healing Motion här

Välkommen att boka in dig på en massagebehandling redan idag!

Läs mer om klassisk massage hos Healing Motion i Göteborg här

Chatta och ta kontakt med Healing Motion