Pris för kinesiologisk behandling hos Healing Motion i Göteborg

En behandling varar cirka en 55 minuter där vi samtalar, behandlar och går igenom eventuella övningar du behöver göra själv för att påskynda din rehabilitering.

Hur många behandlingar som behövs är svårt att svara på eftersom det beror på hur bra din kropp är på att läka sig själv och hur bra den svarar på behandlingarna.

Har du haft besvär en längre tid rekommenderar jag att du återkommer ett par gånger för att få bukt med problemen.

Här nedan ser du pris gällande kinesiologi behandling. Har du några frågor? Kontakta Healing Motion via chatten eller via e-post.

Enskild session kinesiologi

kr 795 / gång
  • En enskild behandling är ett utmärkt sätt att ta itu med ett mer akut och specifikt problem eller obalans i kroppen som uppstått nyligen. Det kan till exempel vara smärtor eller trötthet i ländryggen, huvudvärk, höftproblem eller axelproblem.5-klipp kinesiologi

kr 3845
  • 5-klipp är för dig som vill ta kinesiologin ett steg längre och uppleva en mer långvarig förändring. Detta alternativ lämpar sig för dig som behöver jobba med strukturella problem, till exempel för att förbättra din hållning eller rygg och nackproblem med mer ihållande huvudvärk.


10-klipp kinesiologi

kr 7495
  • Ett 10-klipp är för dig som behöver ta hand om mer omfattande och komplexa problem. Om du haft besvär under en längre tid som varit svåra att få bukt med är det att rekommendera fler sessioner för att komma till roten till problemet. Dessa sessioner används då över en längre tid för att kontinuerligt balansera och främja din hälsa.

Tidsåtgången för varje behandlingstillfälle är ca 55 min, beroende på vad din kropp klarar av.

Massage och friskvårdsbidrag

Visste du att du kan använda ditt friskvårdsbidrag för kinesiologi behandling? Använd friskvårdsbidraget hos Healing Motion för att ge din hälsa en extra boost.

Läs mer om friskvårdsbidrag här

Välkommen att boka din kinesiologi behandling redan idag!


Läs mer om kinesiologisk behandling hos Healing Motion i Göteborg här

Chatta och ta kontakt med Healing Motion